22.5.2011

Week-end

Tulipa sittenkin kiva viikonloppu. Eilen vietin koko päivän kirjaimellisesti ulkona. Lähettiin puolalan puistoon piknikkeilemään puolenpäivän jälkeen Emman ja Jonskin kanssa, ja tietysti Arttu oli mukana!


Ensin leiriydyttiin mäen päälle, mutta koska siinä kävi niin kova tuuli koko ajan vaihdoimme paikkaa alemmas vähän suojaisempaan paikkaan, mikä olikin hyvä päätös. Aurinkoa tuli otettua ihan kivasti kun koko päivän paistoi enemmän tai vähemmän, onneksi olin aamulla tajunnu laittaa aurinkorasvaa niin en palanu. Olin kyllä aika varma että kasvot palaisi, muttei nekään onneksi : )

Ihanan puhkipalanu kuva, tää on tää ainot haitta puoli siinä kun ottaa kuvia ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Tuli muuten tosta pilveettömästä taivaasta mieleen fiksuin letkautus jonka vähään aikaan oon kuullut, ja kenenkäs muunkaan kuin Jonskin suusta se pääsi. Se meni jotenkin näin:
Jonski: "Miten tääl tuulee näin paljon, eihän täällä ole edes pilviä?!" 
Niin, pilvethän ne tuulen tekee, tottakai! : D

Artun kesälookki näkyy ehkä parhaiten tässä kuvassa. No hei kuka nyt tahtoisi olla trimmattu tasaisesti! Tämä koiruli on vaan aikaansa edellä :))
Skumppapullojen tarkka vahtija. Arski oli myös tarkka vahtimaan ohikulkevia, se ei ikinä väsy murisemiseen!

Sitten päästiin itseasiaan kun korkattiin eka pullo. Yleensähän kaikki kuoharit ja skumpat on pahoja, mutta tää oli kyllä hyvä valinta. Onneksi Emma osaa. 

 Illemmalla siirryttiin puistosta jokirantaan, tosin käytiin ensin vetämässä pienet safkat hesessä. En enää ikinä ota mega-ateriaa! Jokirannassa oli vissiin ollut koko päivän jotain musiikki tapahtumaa, niin porukkaa oli aika paljon. Hippikansaa ja ärsyttäviä, kännisiä huutavia naisia (en suinkaan viittaa tähän yhteen yksilöön joka siinä meidän leiriytymispaikan vieressä koko illan oli äänessä, en tietenkään!)
Illan tullen toi taivas värjäytyi kivan purppuraiseksi, mutten saanut napattua siitä yhtään hyvää kuvaa, ängst.

Meillä oli mukana myös tälläinen paikallinen hieroja ja mun selkätuki. Ei, tää ei ollu mitään hyväksikäyttöä! :))

Illan aikana kävi myös ilmi että Klasu tykkää oksennus musiikista (ei muuten päällepäin uskoisi), joten lupauduin luovuttamaan tälle erään bändin levyn, jonka joskus ernuvuosinani erehdyin ostamaan. Hahhaa, viimein pääsen eroon siitä! :)))


 Kotiuduin pyöräni kanssa siinä vähän ennen kahtatoista. Eli olin eilen lähemmäs 12 tuntia ulkona! Ois vaan kiva jos ne lämpöiset kesäillatkin kohta alkaisi, oli meinaa aikas koleeta pyöräillä kotiin päin.

Tänään vuorossa olisi vielä pikkaisen siivomista (miten tää mun huone voi TAAS näyttää tältä?!) ja viideksi suuntaan tanssiin, siellä menee seiskaan asti, joten ei tänään oikeen muuta sitten enää ehdi tapahtua. Mutta nyt ihan ekana laitan itteni kuntoon, kun makaan vielä sängyssäkin ja suuntaan koiralenkille kun toi aurinko vielä paistaa. Moikka!

2 kommenttia:

  1. Kesäyön kaipuu! se tuli, ku muisteli tätäki päivää. Kohta on toukokuuu ja Puolala on lähempänä kuin koskaan!
    siun beibe

    VastaaPoista
  2. Niin tulikin! Ei saa kattoo näit kuvii ku alkaa harmittaa, tohon on viel melkeen viis kuukautta! Ja se on liikaa!

    VastaaPoista