12.9.2012

12.9

 

Pöh eipä ole tullut melkein kahteen viikkoon kirjoteltua. Syyskuu on jo puolessa välissä, kaikenlaista kivaa on tullut tehtyä ja on tässä vielä loppukuullekkin jotain mitä odottaa. Nyt kun oon ollut tämän päivän kipeänä niin voisin tulla tänne vähän löpisemään vaikkapa viime lauantaista.

Ja yllä olevasta kuvasta voikin päätellä missä viime lauantaini vietin.
Olin siis Julian kanssa Logomossa kuuntelemassa Chisua. Ensin pidettiin kahdestaan aika extempore kylppäri-etkot meillä, jotka oli kyllä ihan huikeet vaikka itse sanonkin. Eihän siihen muuta tarviikkaan kuin parasta seuraa ja pullo hyvää juomaa ;) näitä lisää kenties? :D

Itse keikkakin oli tosi hyvä, jäin kyllä venailemaan sitä Veneretkeä. Chisu oli kauniina, meillä oli mätsäävät (voiko sen kirjottaa noin?) paidat, mikä oli aika huikeeta ja tietysti ihan suunniteltua... mehän oltaisiin oltu kuin kaksi marjaaor not, jos siis mäkin olisin vain muistanut laittaa ne ne Jeffrey Campbellin niitti Litat jalkaan..

Rumpalilla, Mikkoko sen nimi oli? oli jokatapauksessa synttärit ja laulettiin tietysti sille. Miten oonkaan monta kertaa ollut keikoilla joissa jollain esiintyjistä on ollut synttärit. Alkaa melkeen miettiä, että esittääkö ne vaan jotta saisi enemmän aikaa kulumaan.

Jo siinä vaiheessa kun saavuttiin Logomoon huomattii että kaikki ihmiset meidän ympärillä oli sen ikäisiä että olisivat voineet olla joko meidän vanhempia tai sitten pikkusisaruksia. Ja missä oli kaikki hyvän näköiset jätkät? Eikö muka Chisun kappaleet kolahda parikymppiseen suomailaseen mieheen? No ehkei sitten...

Koko ilta olisi ollut loistava, jos en olisi hukannut sormustani. En tajua miten sen hukkasin ja kyllä harmittaa, koska olin vasta todella alkanut tykkäämään siitä. Jotenkin toivon että se vielä löytyisi, samalla tavalla kuin Paula ja Lasse uskovat löytävänsä Severin... Ja lähdenkin tästä katsomaan miten se homma edistyy, Salkkareita siis, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti