20.9.2012

Queen of the Gas Station

Tylsän tuntuinen viikko meneillään, joten odotan viikonloppua kuin kuuta nousevaa, koska luvassa on hyvät kemut, sekä pääsen piiitkästä aikaa leffaan ja nään yhtä oululaista jos hän nyt suvaitsee Laplandistaan lähteä. Sitten on sunnuntaina tietysti nykäri, mutta sitä odotan vähän pelolla, koska lauantai saattaa venyä hetken jos toisenkin sunnuntain puolelle joten luultavasti olo ei ole kovin freshi, urheilullisesta puhumattakaan.
Mutta kaipa siitä selvitään, selvisin ainakin viime sunnuntain treeneistä, vaikka olin juuri edellisenä iltana onnistunut telomaan itseni hienosti Klubilla, kaatumalla päin portaita. Mun oli alunperin ollut tarkoitus viettää ihan rauhallinen viikonloppu, mutta sitten perjantaina Emma laittoi mun suunnitelmat uusiksi ja lauantaina kävinkin ostamassa Ärrältä lipun Lapkon keikalle. Samalla reissulla ostin muuten pari kivaa juttua, jotka mun pitäisi täälläkin esitellä, kunhan jaksan ehdin ne kuvata!


Noo Lapkon keikalla oli kivaa, vaikken ole tosiaan mikään bändin fani. Perjantaina kysyin kampaajaltani (istuin hänen käsittelyssään kun Emma ehdotti keikalle lähtöä) onko Lapko hyvä, koska en keksinyt yhtään kappaletta jonka heiltä tietäisin. No kampaajani kävi laittamassa heidän uusimman levynsä soimaan, ehdittiin kuuntelemaan se kaksi kertaa läpi sen parin tunnin aikana. Siinä siis mun Lapko-historia :D ja ainiin tietysti kävin wikipediassa sivistämässä itseäni ennen keikkaa.
Tunnistin jopa pari kappaletta, ja pakko myöntää että saatoin ehkä ihastua bändin laulajaan, Maljaan, oli sen verran mahtava siellä lavalla...
 
Mutta ennen keikan alkua käytiin vessassa. En oo ennen ollut Klubin live-puolella, korkeintaan käynyt kääntymässä, mutta nyt ainakin opin kantapään kautta että ennen niitä vessoja on porras alas ja siitä parin metrin päässä portaat ylös päin. Tämä kyseinen porras alaspäin koitui sitten mun kohtalokseni kun marssin itsevarmasti naistenvessoja kohti ja hetken päästä makasinkin sitten siinä lattialla. Onnistuin lyömään otsani portaan kulmaan, aikas kivuliaasti ja samaten toisen polven. Sen verran oli onnea matkassa ettei käynyt pahasti, vaikka olin ihan varma että pää on tyyliin auki, mutta otsasta lähti vain vähän ihoa ja polveen tuli naarmu. Ja niin tietysti kuhmu siihen otsaan.
 
Miten oonkaan viime viikkoina saanut kuhmuja otsaani. Mietittiin jo Emman kanssa jos mun pää on kasvanut kun edellisviikolla löin pääni töissä tiskipöydän kulmaan, sitä edellisenä viikonloppuna ilmeisesti tanssissa onnistuin jollain ihmeenkaupalla saamaan kuhmun silmieni väliin, vieläkään en siis tarkalleen tiedä mistä se tuli, mutta siitä pari päivää takaperin niin löin itseäni autossa kauppakassila suoraan kasvoihin. Mä vaan kurkotin ottamaan sen kassin sieltä takapenkiltä ja ilmeisesti en tunne omia voimiani koska se mäjähti aika voimalla suoraan päin naamaa. Mitäköhän ensviikolla sattuu? Voinkohan saada jonkun pysyvän aivovamman jos tarpeeksi monta viikkoa perätysten kolhin päätäni? Se olisi aika ironista, jos tietää missä vietän ensi työviikkoni.


No ei mietitä enempää pää parkaani vaan sitä että mitä pistän lauantaina päälle. Jos on kutsuttu cocktail-bileisiin, niin mitä ilmeisimmin odotetaan jonkinlaista pikkumekkoa olevan yllä. Mutta kävin eilen mekkoni läpi ja mikään ei kelpaa, mutta ihme kyllä en tunne halua ostaa uuttakaan mekkoa. Kun noilla vanhoilla ei ole ollut tarpeeksi käyttö kertoja, paitsi sillä mustalla pliseeratulla, ja se kävisi ehkä pakosta tähänkin tilaisuuteen, mutta se on ollut taas jo ihan liian monta kertaa nähty mun päällä. Mutta se on kyllä ihana... Saanko pistää sen jos en löydä toista yhtä monikäyttöistä, en halua ostaa mekkoa jota en sitten toista kertaa käytäkään.


Huomisen suunnitelma siis on että nappaan oululaisen mukaani mekon metsästykseen ja illaksi suuntaan veljen kanssa vihdoin ja viimein katsomaan sitä uutta lepakkomiestä, ja jos huominen ei tuota tulosta niin jatkan vielä lauantai päivällä sitä mekon etsintää. En vaan yhtään tiedä minkälaisen mekon haluaisin, haluaisin nyt niin paljon muita vaatteita, en mekkoja!

Tulipas paljon asiaa yhellä kertaa... Tai ei asiaa, mutta no tulipahan tehtyä.
Katotaan jos huomenna ehtisin esittelemään ne pari super ihanaa ostosta, mutta voi olla että menee lauantaille. Huominen päivä on aika täyteen buukattu. Mutta hyvä niin! Viimeisen kauniin kuvan myötä toivottelen hyvää yötä. Toivottavasti ette nää tosta painajaisia :D



2 kommenttia:

  1. enkun yo-kirjoitukset failannut julia21. syyskuuta 2012 klo 15.49

    can't wait to see your new hair tomorrow !
    looks awesome in the pics at least : D

    VastaaPoista
  2. Well i wouldn't say exatly awesome, but yeah these are very pretty and very me i think...

    VastaaPoista