17.7.2011

Yks aurinkopäivä

Hehhee, Jonski! Olin ihan unohtanut nää torstaina otetut kuvat. Mutta siis lähettiin pyöräilemään ja päädyttiin niinkin kauas kuin Kupittaan puistoon :) Syötiin siellä jätskit ja maistettiin ekaa kertaa molemmat noita Vitamin Watereita. Jonna joi jotain lohikäärmehedelmän makuista ja mä ihan vaan turvallista appelsiinia, mikä ainakin oli ihan hyvää. Ja noi etikettien tekstit oli hauskat, mutta enpä tiiä tuleeko noita nyt kuitenkaan ostettua enempää...

Lähdettiin puistosta sitten vähän keskustaan ja ostin Hennesiltä yhden kivan paidan, jota käyttäisin jos tuolla ulkosallakin olis yhtä kivat ilmat kuin torstaina. Ihan tyhmää kun ei paista aurinko ja jos paistaa niin sitten ehkä viis minuuttia yhteen menoon :(

Huomenna olis lähtö mökille hoitamaan serkun koiraa, tai en nyt oo ihan varma lähenkö sittenkään vielä huomenna, kun Julia tulee tiistaina ja sit kun pitäis käydä kuitenkin yhdessä kaupassa niin menee taas semmoseks säätämiseks että... ja kohta lähdenkin sinne jo vähän selvittelemään asioita, siivoomaan ja muuta mukavaa.

Ainiin toi vika kuva on kirkon edestä, ku siinä soitteli joku mies (tai nainen, en nyt muista kumpi :D) FLYYGELIÄ!! Kui siistii!? :D vois tommosia tyyppejä olla enemmänkin, eikä mitään pillipiipareita. Mut joo onhan toi flyygelin kainaloon ottaminen ehkä pikkasen eri asia kuin jonkun kitaran tai muun soittimen ottaminen :)

Muttamutta nyt siis möksälle. En sit tiiä voinko ennen ens viikonloppuu postailla mitään kun siellä ei ole nettiä, eikä mulla mokkulaa omaan läbbäriin (so sad) mut kattellaan :) Heippa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti