2.7.2011

Vähän hääasiaa

Kate Moss ja Jamie Hince menivät eilen naimisiin ja tänään juhlittiin Monacon ruhtinas Albert'in ja Charlene'n Wittstock'in häitä. Itseäni ei niinkään kiinnostanu noi kuninkaallishäät, mut Kate Moss'in häät sen sijaa.. Miks niitä ei televisioitu?! :DD En oikeesti tajua kuka jaksaa kattoa noita kuninkaallishäitä. Ne kestää niin kauan eikä niissä oikeastaan tapahdu kuitenkaan yhtään mitään ainakaan siihen nähden miten kauan sitä yhtä ohjelmaa tulee.

Kate näytti häissään tosi upealta, luonnonkauniilta, hyvin katemäistä. Tykkäsin mekosta, vaikka siitä nyt vähän nännit paistoivatkin, mutta mitäpä pienistä :D siinä oli vanhanajan glamouria blingeineen kaikkineen :) Ja mites noi pikku morsiusneidot? Ja noi söpöt kukkaseppeleet? Jos mulla on joskus häät niin saiskohan jostain lainattua tommoisia samanlaisia kejukaisten näköisiä pikkutyttöjä jostain? Siinä ois aikamoinen urakka jos omasta takaa meinais ruveta tommosia tekemään ;)
Mut hei ei toi mieskään pahan näköinen oo. Noi kengät vähän ehkä häiritsee, mutta rokkarilla täytyy kai olla oikeus tommosiin bootseihin omissa häissäänkin.





Tää vika kuva pistää hymyillyttämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti