23.8.2011

keksikää omat otsikkonne











Siinäpä viimein kuvia lauantailta, kaikki á la Emma. Se oli viineinen ilta siellä kodissa sitten... Mutta hei huomioikaa viimeisen kuvan hieno sormus, jonka väänsin skumpan siitä korkkijutusta, eiks oo taiteellinen! Lauantaina huomattiin taas myös se kuinka paljon parempi maailma olisi jos me saataisiin päättää. Mm. muokkailtiin vähän vuoden aikoja kesä alkaisi huhti-toukokuussa ja jatkuisi kunnolla vielä elokuussa, syyskuusta marraskuuhun olis sellasta mukavaa syyskeliä 10-20 astetta lämpöö ja joulukuussa tulis lunta ja ois kylmää, sitten tammikuussa alkaisi kevät. Miltäs kuulostaa? Kävis.

Tänään käytiin äidin kanssa Ikeassa ettimässä eteiseen sopivaa tuolia mutta päädyttiinkin ostamaan mulle uusi, kunnon nojatuoli, jonka sitten omaankin kotiin kelpaa viedä. Sitä vaan saa odottaa kuukauden verran ennenkuin saan sen :(((
Huomenna kahdeksan tuntia naisten bleiseriä, ei huhhuh!

14 kommenttia:

  1. Jos näen nimeni oikein niin miksi siinä on kakka perässä? :(((

    VastaaPoista
  2. En kuule yhtään tiedä! En edes huomannu sitä. Kauheen tarkkaan oot kattonu. Kysy emmalta, se kirjotti, mutta tuskin se mitään tarkottaa :DD

    VastaaPoista
  3. joo no eihän mua tarviikkaan kutsuu

    VastaaPoista
  4. Älkää nyt ihmiset ottako pientä illan vietossa tehtyä listaa mitenkään maailman vakavimpana asiana. Ja kun kerran olette sitä listaa niiiiin tarkkaan tutkailleet niin varmaan huomaatte myös että Klasun nimen alla on pallero, mutta siinä ei ole kenenkään nimeä, joten lista taisi jäädä kesken. Onko kukaan edes huomannut miten lappusen oikeassa yläkulmassa lukee Lovex 4ever? Se on se tärkein sanoma se.

    VastaaPoista
  5. niii, mut toisaalta taas ku en oo hirveesti ees kuullu koko tupareista ja noin niin en edes usko saavani kutsua .. :) eikä se tosin haittaakaan mutta olis se iha kiva silti

    VastaaPoista
  6. ... nyt on vähän vaikeeta sanoa tohon yhtään mitään koska olet anonyymina kommentoinut eikä mulla ole aavistustakaan kuka oikeastaan olet :)

    VastaaPoista
  7. no samasta koulusta ollaan niin kai siitä jotain voi päätellä

    VastaaPoista
  8. ^ olisit tullu välillä yläkertaan

    VastaaPoista
  9. Haluatko sä että mä pyydän anteeksi jokaiselta mun tuntemalta ihmiseltä joiden nimi ei siinä listassa ole, vai mihin sä oikein pyrit?

    VastaaPoista
  10. yläkertaan? entäpä jos ollaan samas kerroksessa?

    VastaaPoista
  11. mä en enää jaksa vaivautua puuttumaan tähän typerään juttuun, te anonyymit voitte leikkiä keskenänne niin pitkään kuin haluatte :)

    VastaaPoista
  12. voit sitte kertoa kuka olet jos kerran yläkerrassa olet?

    VastaaPoista
  13. mitä väliä sillä on kuka olen ku ei mulle kuitenkaan mistää tuperista oo kerrottu

    VastaaPoista
  14. Älä kuule heitä lusikkaa nurkkaan vielä kutsut lähti kuulemma vasta tänään :)

    VastaaPoista