1.8.2011

1.8.2011

Se on kuulkaas elokuun eka päivä jo kohta ohi! Ja meikäläisen synttäreihin tasan 10 päivää enää (ei ajatella sitä kouluun menoa) Viime viikko oli jotenkin aika laiska.. Käytiin keskiviikkona Jonskin kanssa leffassa kattomassa se vika Harry Potter. Itkin ja nauroin. Kuulin kun sieltä lähdettiin että joku mamma siellä haukkui; "huonoin kaikista", mutta mun mielestä se oli yllättävän hyvä. Ja varsinkin jos aletaan miettiä että noi elokuvat on kirjan perusteella tehty, niin Twilightit jää kyllä kaus kakkoseksi. Perjantaina vietettiin äitin kanssa päivä Porissa, ja tahdon niin sinne takasin! (Kuvia luvassa >> ) Lauantain vietin mökillä, uiden ja syöden, mitäs muutakaan? :) Ja eilinen hurahti Julian seurassa, tosin illaksi lähdin jokirantaan Jonskin seuraksi ja Emmaakin nähtiin, ja saatiin uusia tuttavuuksia Bahamalta :D Kotiuduin kuitenkin ajoissa ja tää maanantai on lähtenyt paljon paremmin liikkeelle kuin viikko sitten, onneksi.

Huomenna aion käydä jostain ostamassa Gossip Girl'in ekan tuottarin, koska oon nyt niin koukussa koko sarjaan, enkä oo aikasemmin seurannut sitä telkkarista niin tarkkaan kuin nyt. Ja täytyyhän sitä uusi keräily kohde saada nyt kun kaikki SATC'it on hyllyssä :)

Mulla on kertynyt kuvia aikamoinen kasa tässä välissä kun en oo mitään postannut etten tiedä mitä tänne nyt oikein osaisin laittaa.. Mutta ehkä voisin aloittaa niillä Raumakuvilla, kun eilen sain vaivaiset 194 kuvaa Julialta :D



Monella oli kadun puoleisella ikkunallaan jotain kivoja koriste-esineitä, ei varmaan näyttäny epäillyttävältä ku otin kuvia toisten ikkunoista :D

Tässä kunnon pitsin-nypläilyä! Jäi mietityttämään, miksi sitä kutsutaan nypläilyksi, jos se kerran onkin tollasta?? Mulla menis varmasti hermo tollaseen.
Tässä ihana polttariporukka. Oli vaan pakko ottaa kuva :D ja mun polttareissa ihmiset sitten pukeutukaa vähän paremmin
Oltiin ihan hirveen nälissämme (tai siis mä olin) ja mentiin tommoseen kahvilaan missä syötiin kunnon salaatit, en kyllä menis sanomaan noiden vuohenjuustojen jälkeen että se oli terveellistä ruokaa. Mutta ainakin oli hyvää ja maha tuli täyteen :)
 Istuttiin torin laidalla penkillä ja siitä ohi käveli tommonen vanha koira herra- tai rouva ja sit yhtäkkii se vaan kompastu! Mut sit se nousi nopeesti ja jatkoi matkaa niinku mitään ei ois tapahtunu :D sisukas tyyppi!
Tässä toinen sisukas tyyppi, joka yritti ja yritti saada meitä kyytiinsä. Mulle jäi vähän epäselväks miks se tekee tota.. sillee ku se pyöräilee vaan sen torin ympäri, joka on korkeintaan joku viidesosa turun torin koosta, sen voi ihan hyvin kävellä siis ympäri omilla jaloillaan muutamassa minuutissa jos sitäkään. Niin miksi maksaisin 2e jollekkin insinöörille siitä?!

 Näit kuvii kattoessa tajuu miten isot noi lasit on :DD kunnon baarikärpänen

 Ihan niinku joku ois kutistanu mut ja leikannu tohon kuvaan :D

Huomiseksi sovittiin Samiran kanssa että käydään kaupungilla, mut illemmalla voisin tänne tulla laittaa kuvia siltä Pori reissulta, ellen jumitu koko illaksi vaan kattoo Gossip Girl'ii :)
Hyvät illan jatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti