27.3.2011

Grab somebody, drink a little more...



Mulla on soinut viikonlopun ajan päässä toi Jennifer Lopezin uusi On the floor-kappale. Se kertsi kuulostaa ihan euroviisubiisiltä, mikä ei aina oo kauheen hyvä asia, mut toisaalta ei sen oo varmaan tarkotus olla herveesti muutakun tanssittava, mitä se omasta mielestäni onkin hyvin onnistuneesti.
No Fashion Victims-blogista löysin kivan haasteen, jossa kerrotaan itsestään. Ja koska rakastan itseäni ja itsestäni puhumisesta niin nyt päätin sitten tekaista itsekkin.

Kuka?
Mirja, blogia aloitteleva, kohta täysi-ikäinen
(no okei ei vielä ihan kohta), turussa vaateompelijaksi opiskeleva. Yleensä hyvin sarkastinen, toisinaan ärsyttävä pätijä ja huonoa seuraa amuisin. heh, voinko laittaa ton edelllisen lauseen jonnekin deittisivulle? :D Aikamoinen hosuja välillä - aina vaan ei voi malttaa sekuntiakaan -, mutta osaa keskittyäkin hetkittäin. On eläinrakas, hevosia, lintuja ja käärmeitä sunmuita lukuunottamatta.

Mitä?
Niinkuin jo tossa edellisessä tuli kerrottua niin vaateompelua opiskelee, toista vuottaan turussa. Mekkoa tällä hetkellä koittaa siellä väsätä ja saada siitä vähän parempaa numeroa.
Yrittää harrastaa hiphop-tanssia Funkylla. Kuuntelee radiosta Voicea tai Radio Rockia, levylaatikosta löytyy musiikkia aika laidasta laitaan, pari esimerkkiä.. Dido, PMMP, The Crash, MUCC..

Missä?
Tällä hetkellä kotonaan, omassa huoneessaan sängyllä läppäri edessään kirjoittelee blogiinsa ja kuuntelee Rihannaa. hahhah. Jos ei ole kotona niin pyörii keskustassa, tai on treeneissä ja ties missä.

Millä?
Elelee vanhempiensa siivellä vielä ainakin toistaiseksi. Kulkee koulumatkat ja muut bussilla, tai sitten upealla hopealla Opel'illa veljen tai äidin kyydillä.


Sain uuden napakorun paikoilleen, en oo ihan tyytyväinen siihen miltä se näyttää, mut siihen varmaan tottuu... ehkä saatte jossain vaiheessa kuvaa siitä.
Seuraavaksi laitan tikulle kuvia, sulle Jonski! :) Ja sitten pitäisi mennä venyttelemään, ettei huomenna olisi ihan kaikki paikat kipeinä. Onneksi mennään huomenna kouluun vasta kymmeneks, katotaan jos jaksaisin heti aamusta väsätä tänne jotain.

Kuvat: We Heart it

2 kommenttia: