19.9.2011

the world has got him down on his knees

Käytiin äsken Jonnan ja Emman kattomassa leffassa ehdottomasti tämän vuoden paras toimintaelokuva! Colombiana, se oli ihan mahtava, meistä ei vissiin kukaan oikeen tienny mitä odottaa, tuli oikeesti sellanen hyvä olo sen jälkeen vaikka siis se oli kunnon räiskintää mutta hyvin toteutettu ja sitä vaan katto tosi mielellään, mitä ainakin mulla itelläni valitettavan harvoin leffassa tapahtuu. Siis mä käyn kyllä tosi ehkä vähän liiankin usein leffassa ja tykkään käydä, mutta useimmissa leffoissa on aina jotain mikä häiritsee tai ärsyttää, tajuuko kukaan? Mutta siis suosittelen lämpimästi! No toi elokuva oli kyllä tosi hyvä lopetus tälle maanantaille. Koulussa oli meinaan niiiin maanantai fiilis tänään. En jaksanu tehä oikeesti yhtään mitään, kuus tuntia istuin ja juttelin Jonnan kanssa ja puolet siitä ajasta lauloin, tai siis yritin laulaa Lady GaGan Telephonea 'Hello hello baby jotain jotain I can't hear a thing...' ja enempää en muistanu. Munkin olis ollu ihan hyvä tehdä sitä miesten takkia, mutta ei paljoo tosiaan inspannu vaikka Juliakin kovasti yritti tsempata (kiitti) No maanantai on aina maanantai ja varsinkin jos on ollu elämänsä ensimmäisellä K-18 klubikeikalla viikonloppuna niin eikö se oo ihan sallittua vähän lagata vielä? Voitaisiin muuten parin kuvan verran vielä palata viime viikonloppuun. Mulla oli kamera mukana mutta sinne ei hirveen julkasukelposta tavaraa tullut, mutta onneksi jonskilla oli parempi saalis.


 Pienten vaatekriiseilyjen jälkeen päädyin kokomustaan, ja lainasin Emmalta kaulakorun ettei ois muka niin tylsä, ja kaikki totta kai koko illan kehui sitä korua :D Mulla ei Emma muuten oo mitään käsitystä mihin yöllä laitoin sen, mutta toivottavasti on tallessa.
Pakkohan mokkapaloja on olla! Ja toi pohja onnistu toooosi hyvin! Emman näkemys tosta kuorrutteesta oli sitten ihan eri asia...


 Joo... pakolliset peilipelleilyt ja nää oli kaikkeista 'onnistuneimmat'.

Mun tuparilahja Emmalle. Nyt tekee mieli itelleenkin hankkii samanmoinen! On Orkideat niin kauniita, ite ottaisin ehkä liilan, mut tappaisin sen varmaan viikossa. Ehkä jos kauppaan kuuluis joku kiva puutarhuri niin...

Tää viimoinen on ehdottomasti Samiraiselle omistettu! Kaikella rakkaudella ;)
Mutta kaikenkaikkiaan ilta oli onnistunut, tietysti pientä draamaa oli odotettavissa, mutta ne kuuluu asiaan. :)

Nyt vois vaikka alkaa nukkuu. Huomenna ah vapaapäivä täytyy ottaa siitä kaikki irti kun ei oo mitään suunnitelmia. Hyvää yötä!

3 kommenttia:

  1. voivoivoi ja voi :DDDDDDDDd jos olis ollu eka ja vimppa kerta? opinpahan jotai ainaki .DDD

    VastaaPoista
  2. Ehhhheiii se varmasti ollu viimeinen kerta! :DDD

    VastaaPoista
  3. hehheh :DD toivotaa et olis :DD

    VastaaPoista