5.9.2011

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen

Eilen oli tosi lämmin ja melkeen kesänen ilma. Kierreltiin Julian kanssa kaupoissa ja istuskeltiin kävelykadulla auringossa ja lopulta vähän kiireessä päätettiin mennä katsomaan se Pussikaljaelokuva. Olihan siinä kohtansa, mutta jotenkin koko sen elokuvan ajan toivoi että siinä oltais menty syvemmälle niitten ihmisten elämään. Hirveesti en voi sitä suositella :(






Niin ja kun kierreltiin niitä kauppoja niin Zarassa tuli sitten tehtyä pikku ostoskin...


Se oli niin vastustamattamon värinen! Vaikken ole ikinä ollut mikään vihreän värin ylin ystävä niin tää oli vaan pakko ostaa :)

Ja tässä vähän vihjettä siitä missä merkeissä huominen vapaapäivä osittain tulee kulumaan. Mennään porukalla ostamaan Ikea tyhjäksi :) Sitä ennen on mun eka ajotunti ever! Ja autokoulusta menen kampaajalle, vihdoin ja viimein kun siitä viime kerrasta alkoikin jo olla aikaa ja hei vitsit tää väri on muuttunut ku aloin katella noita vanhempia blogimerkintöjä ja on tota pituuttakin tullu, toivottavasti hirveesti ei huomenna taas lähde. Mä en nyt tiedä että pitäisikö raahata kamera huomisiin rientoihin mukaan vai ei. No katotaan sitä huomenna sitten. Tänään aion vielä vähän valmistautua siihen huomiseen ajokoitokseen käymällä kokeilemassa saanko tota meidän vanhaa rouskua edes käymään ja voisihan sitä kirjaakin taas vilasta. Toivottavasti en tapa sitä ajo-opettajaa ja samalla itseäni :)

13 kommenttia:

  1. onneksi kaikkia ei tarvitse miellyttää

    VastaaPoista
  2. onneks musta mirja o nätti ku mikä <3 anonyymin o ollu pakko erehtyy ku eihä se täst postauksest ees näe sun silmii, mitk on ehk näteimmät ikin ! ja mun on luonnollisesti pakko ihkuttaa viel sun hiuksiaki, kosk ne vaan sopii just sulle malliltaan paremmi ku mitkää muut. ja sit ku viel mietitään sun tyyliäs ni hurrr ei tollai tyylillä kukaa voi ol ruma. mirja o ihku <3xmiljoona

    VastaaPoista
  3. voi kultaaaaaaaa :DDD näkisit mun naaman se venyy tän hymyn takii muodottomaksi!

    VastaaPoista
  4. katos postauksia on muitakin ja monessakin näkyy silmät

    VastaaPoista
  5. Mun käsitykseni mukaan kenenkään ei oo pakko tätä blogii lukee joten jos ei silmät tai mitkään muutkaan miellytä niin ei oo yksinkertasesti pakko lukee.

    VastaaPoista
  6. no sitten olis varmaan aika hiljasta koska en usko että tlla naamalla miellyttää ketään :D

    VastaaPoista
  7. Mä en yritä miellyttää ketään täällä blogissani ainakaan mun naamallani. Tietty olishan se kiva saada tollasia toisenkinlaisia kommentteja yhtä paljon kuin näitä haukkuja, en mä sitä sano. :)

    VastaaPoista
  8. Oot just beibe, lämpeen!

    VastaaPoista
  9. no sulle nyt ei lämpee saunakaa t.jukka

    VastaaPoista
  10. Kyllä täällä vaa saunaki lämpes!

    VastaaPoista