29.4.2011

se mihin sinä kajosit oli toisen omaa



Löysin äsken nettikaupan, jossa myydään pääasiassa asusteita. Ihastuin erityisesti korupuoleen. Kauppa on vissiin espanjalaista alkuperää (??), mutta toimittaa myös yllätyksekseni Suomeen.
Bimba & Lola on paikan nimi, käykää ihmeessä stekkaamassa :) vähäsen hymyillyttää toi nimi... joo sori oon tyhmä, mut en voi täl mittää, syytän Nooraa.
Mutta nyt niihin pariin koruun jotka niiiin haluisin huomisen nimpparipäivän kunniaksi pyytää.
 
Kaikki noi tais olla siinä neljänkympin paikkeilla, 15euron postituskulut kyllä vähän kirpasee. Eniten himottaa toi ensimmäinen, meritähti rannerengas, joka heitetään käsivarteen ja kesällä ruskettunutta ihoa vasten aivan täydellinen! Miksen mä oo syntyny kesän alussa, koska toi ois kans mahtava saada synttärilahjaks, mut sit ku mun synttärit viimein elokuussa on, niin kesääkän ei oo enää ku pari viikkoo, buu.

Mutta sitten noista koruhaaveiluista takaisin tähän päivään. Koulussa oli nimittäin aivan mieletön vappubrunssi. Eri leipiä, muroja, ja ennen kaikkea piirakoita!! Ah ne piirakat oli hyviä :) Se sima oli tosin todella pahaa. Maistu kotikaljalle ja makeutusaineelle yh. Onneksi päivä loppui jo kahdelta, en olis kestäny enempää Simbaa ja niitä miestenhousuja, hemmetti en tuu selviämään siitä listataskusta, vai mikä se nyt onkaan, joka on siis meidän näyttö.
Tää loppupäivä menee huomisia vermeitä suunnitellessa ja ihan vaan rennosti kotosalla.Kuulin että ne paljon puhutut häät tulee myös kello seitsemän aikaan telkkarista, niin voisi niitäkin vähän vilkasta, ihan vaan siksi että katsoin myös Victoooorian ja Daaaanielinkin häät silloin kun niiden aika oli.
Aloitin eilen muuten kunnon itserusketuskuurin. Laitoin sitä eilen illalla ja sitten tänään aamulla ja nyt jo huomaa värieron. Pelkään tosin että lopputuloksesta tulee oranssi, se ei meinaa oo kaunista se. Mutta kattellaan miltä parin päivän päästä näyttää, kun laitan sitä kaksi kertaa päivässä ihan niinkun yleensäkin mitä tahansa vartalovoidetta.
Huomenna pitääkin herätä suht aikaisin, koska mulla on ylimääräiset treenit jotka alkaa klo. 12. Sieltä sitten Meikun kanssa suoraan lähetäänkin Jonskille vapun viettoon keskustan alkon kautta tietenkin :DD
Kamera lähtee mukaan niin sunnuntaina, kun luultavimmin seuraavaa postausta kerkiän tekemään, saattaa sitten olla tulossa jos jonkilaista kuvaa ;DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti