18.5.2012

Tuulesta temmattua

Meinasin tänään kaatua pyörällä kun poljin töistä kotiin päin tuulen voimasta. Että semmosta. Ai niin samalla matkalla meinasin alkaa myös itkeä kiitos eläinlääkäriaseman joka on tossa matkanvarrella. Sieltä tuli ulos äiti ja kaksi tytärtä, vanhempi niistä oli varmaan joku 15-16 vuotias ja itki sellasta yskä-itkua. Siis kun ei saa enää henkeä kunnolla. Ois tehny mieli mennä halaa toista.

Iloisempiin aiheisiin; sain tänään töitä! Ja no täällä voin sen verran asiaa valottaa että aloitti se Johnny Deppikin hommansa myymällä kuulakärkikyniä puhelimessa... 
Huomenna meen kattomaan kotikotiin Venäjä-Suomi otteluu. Harmittaan ihan hirrrrveesti kun eilisen pelin missasin! Puolen yön aikaan mun ikkunan alta kadulla kulki mies porukka ohi, lauloivat tai oikeastaan  huusivat Joensuuta hahhah :) Perjaatteessa toivon ettei huomenna voiteta koska en jaksais sunnuntainakin sitten lähtee kattoo sitä kultaotteluu kotiin asti. mut oishan se siistii voittaa samantien uudestaan. 
En valittais yhtään.

Jotakin mulla vielä oli mielessäni..  Ainiin! Pääsin melkeen spagaattiin tänään, kun tossa iltasella aloin venyyttelee niin hups vaan huomasin (okei sattu ihan vitusti) että onnistuin melkeen. Venyyttelin varmaan tunnin ja oisin varmaan jatkanu pitempäänkin mut Klasu ja Emma tuli häiritsee mun venymisfiiliksiä (joopajoo). Mut siis oon niin ikionnellinen että edistyn siinä, kohta pääsen lattiaan asti kuhan vaan jaksan reenaa :)))
Reenaamisesta puheen ollen, huomenna on toisteksi viimeiset harkat ennen näytöstä! Ääks, oon vieläkin ihan pihalla siellä hopissa, mut toi nykäri sujuu onneksi paremmin.

Musta tuntuu et nyt vois mennä suihkun kautta sänkyyn. Onneksi huomenna on lauantai!



4 kommenttia: