6.5.2012

I'm gonna just be

Nyt on mennyt viikko täällä uudessa asuinpaikassa. Ja tuntuu että olis ollut täällä jo paljon pidempään. Kaksi yötä sitten löysin korvatulpat (kannattaa säästää niitä festareilla jaettavia äänenvaimentimia, koska niitä ei siellä paikanpäällä kuulu todellakaan käyttää) jotka ovat suuresti helpottaneet elämääni öisin. Eihän ne nyt sataprosenttisesti niitä katuputsauskoneiden ääniä vaimenna, kuuntelin keskiviikko yönä melkeen puolisen tuntia, kun semmonen veivas tätä korttelia ja lähiympäristöä, mutta ainakin sen verran ettei enää öisin herää kesken hyvien unien.

Tulin äskettäin saunasta. Meillähän on siis oma sauna. Jota muuten rakastan. Oisin voinu jäädä sinne vaan makoilemaan, tosin välillä teki mieli lähteä naapuriin kuokkimaan, sen verran hyvää bilemusaa sieltä kantautui :)
Nyt on niin rentoutunut ja hyvä olo. Voispa tää olotila jatkua, eikä koskaan tarvitsisi välittää mistään ongelmista. Onneksi huomenna on vielä sunnuntai, eikä mitään ihmeellisiä suunnitelmia. Voisi käydä kirjastossa ehkä. Löysin kauniita sisustuskuvia paikoista joihin mielelläni juuri nyt käpertyisin.




Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti