15.4.2011

I'm on the Beach!

Voiko tässä vaiheessa, kun kesälomaan on enää reilu kuukausi toivoa että olisi jo elokuu? Musta voi koska meikäläinen lähtee sillon kattoon Rihannaa! Ja mulla ei tästä kesästä oikeestaan oo edes mitään ihmeellisimpiä odotuksia, kun kaikki kaverit lähtee ulkomaille ja mä oon vaan täällä yksinään. Yhyy.
Tossa tota lippua kuvaillessa innostuin kuvaamaan muutkin keikkalippuni, joita siis säilytän vaatekaappini oven sisäpuolella. Eka lippu on vuodelta 2007, eka japanilainen bändi jonka näin, Ayabie, joita nykyisin ei vissiin enää sillain kunnolla ole ja joita myöskään en enää ole kuunnellut. Ja viimeinen on nyt tuo Miyavi jos Rihannaa ei lasketa, ennen Rihannaa tosin on vielä tuo Ruissi, jonne on aika pakko päästä. Tuolla kaapinovessa on myös kuvia mm. eri bändeistä ja jäsenistä, löytyy sieltä pari muutakin kuvaa ja tollasta muistoa..

Nyt viikonloppuna aion tosiaan ottaa rennosti. Tänään en aio lähteä minnekkään, huomenna käydään perheen kanssa syömässä ja illalla poikkeuksellisesti tanssiin. Sunnuntain aion pyhittää tolle Pilvilinna joka romahti-kirjalle, jonka ostin vaikka kuinka monta viikkoa sitten mutta en ole ehtinyt päästä siihen yhtään vielä sisälle. Tämäkin ilta menee varmaan pääasiassa kirjan parissa.
Rentoo viikonloppuu kaikille!

2 kommenttia:

  1. COOL BRITANNIA & joulukortti bongattu o/ oonpa piilofeimi nyt. mut aa tykkäilen tosta sun kaapin ovesta huomattavan paljon :---D

    ~ ihku-julia jälleen jee

    VastaaPoista
  2. Joo sieltä ne löytyy! :DD kiitos, mäkin oon siihen aikas tyytyväinen..

    VastaaPoista