25.4.2011

The human world, it's a mess

Tää on ehkä vähän liian aikaista, mut en voi sille mitään että mietin kokoajan vappua! Tällä hetkellä mietin mitähän sitä söisi ja löysin äsken 365 days whit Ida'n blogista tosi söppäniä mokkapaloja. Mokkapalat sais siis ainakin mun äänen, koska ne ei melkeen koskaan mee pilalle, ne on helppo tehdä, ja kaikki tykkää niistä. Toinen hyvä mun mielestä olis mudcake, sekin on suhteellisen nopea tehdä ja aa se on hyvää.

356 days whit Ida
  
Weheartit
Mutta kai sitä jotain suolaistakin pitää syödä? :) Tyypit on sitä mieltä että tortillat olis jees, ja ainakin viime vapun tortillat (pienten komplikaatioiden jälkeen) oli tooosi hyviä. Tai no millon tortillatkaan ei onnistuis? Mut sit pitäis olla erikseen pelkkä kasvis, ku meil on tää yks pupu. Ja se lihakin pitää olla tietynlaista, koska on myös tää toinen... Ootte ihmekehareita

Weheartit

Vai oisko teillä parempia ideoita? Hei laittakaa oikeesti jotain ideoita jos tulee jotain mieleen, koska mä tiedän ettei nää mun ideat mitään mielikuvituksellisia ole. Pääasia ois et sen tekee helposti. :)

2 kommenttia:

  1. suolaseks voisin ehdottaa ruokasii salaattei :::: D (kui mielikuvituksellis yh) vähä inspistä Greenzistä ni hyvä tulee o/ tai sit tyylii ite tehtyi hampurilaisii ? ne on semihelppoi ku tekee tyylii etukäteen sämpylät ja pihvit ja sit vaan buffet-tyylil täytteet.

    ~ihku-julia ah

    VastaaPoista
  2. Voi kuule.., toi ehkä toimis jos sä oisit siellä :D jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

    VastaaPoista