21.4.2012

21062012

Jee viikonloppu alkakoon! Aion ottaa niiiiin rennosti, ei mitään suunnitelmia. Ihanaa. Vetelen mutakakkua ja lihoan. No ei vaiskaan. Tänään töissä tuli vaan hirvee suklaahimo, jota tulee onneksi melko harvoin, yleensä se on salmiakki. No tyydytin sitten himoni, niin sen suklaahimon, väsäämällä töitten jälkeen mutakakkusen. Olisi pitänyt ottaa se vähän aikasemmin uunista, koska ei ollut mun makuun tarpeeksi 'raakaa'. Senhän kuuluu olla just sellasta unelma pehmeetä!
Mulle on pientä vaatekriisin poikasta vappua ajatellessa iskenyt. Ei vaan oikeesti löydy tuolta kaapista mitään tarpeeksi kivaa. Vappuna pitää pukeutuu erityisen kivasti, se on se juttu kun mitään lakkia ei oo eikä tuu. Eli ehkä kuitenkin täytyisi tästä neljän seinän sisästä poistua tässä viikonlopun aikana ja löytää jotkut näpsäkät vappuilu vermeet :D

Äsken tuli kateltuu joku Vares-leffa. Olipas huono, en oo nähnynyt kuin sen ihan ensimmäisen ja tää oli nyt niitä uusimpia. Onhan se komia se uusi Vareksen näyttelijä, mutta siihen se sitten taitaakin jäädä. Ja tietysti piti katsoa the voice of finlandin finaali! Ja voitto meni ihan just oikein, kerrankin! :D Siinä ohjelman alussa esiintyi Ruotsin euroviisu kilpailija Loreen. Loppu illan onkin sitten soinut toi Euphoria-biisi päässä. Ekaa kertaa tykkään oikeesti jostain euroviisukappaleesta (Alexander Rybakia ei muistella). Toivottavasti ruotsi voittais tällä!

Toivottavasti tää soi muittenkin päässä!

Mä lähen nyt nukkuu, hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti