1.4.2012

01042012

Viikko on hurahtanut vikkelään, työssäoppiminen alkoi maanantaina ja aika kivan rentoa tuolla mun paikassa on ollut ainakin toistaiseksi. Perjantaina eli eilen tai oikeastaan toissa päivänä, näin Jonnaa töitten jälkeen keskustassa. Me  käytiin tsekkaamassa se Hansan uusi puoli, kultataloksiko sitä sanotaan?? No jokatapauksessa käytiin uudet kiinnostavat kaupat läpi ja Cubuksesta lähti mukaan ihana trenssi. Meinasin jättää sen kauppaan, mutta onneksi Jonna sai mut sen ostamaan "aina sä voit palauttaa sen"-vetoomuksella. En muuten tosiaan meinaa palauttaa sitä! Olinkin jo miettinyt tässä muutaman viikon että trenssi olisi kiva, mutta en ollut edes ajatellut että löytäisin mistään niin kivaa. Ja siellä kaupassa se ei tuntunut hyvältä, mutta tosiaan kun vedin sen uudestaan kotona ylle niin se oli rakkautta toisella silmäyksellä. Tulis vaan ne plus 10 kelit niin vois käyttääkkin sitä!

Tänään oon viettänyt päivän ihan vaan kotosalla, katsellut Gossip Girlin nelos tuottaria, irtsareita luonnollisesti samalla nauttien. Mukava päivä kaiken kaikkiaan, vaikka jotkin suunnitelmat peruuntuivatkin. Illalla saunoin kynttilän valossa earth hourin takia.



Tähän loppuun eräs iloinen uutinen...


...nimittäin tuo toisteksi alin pallura tulee tekemään Ritalle seuraa :)) että semmosta perheen yllätys lisäystä täällä meillä.

Nyt nukkumaan >>>>>>

Edit. Aprillia, aprillia!! Valitettavasti piskimme siis ei ole saamassa seuraa :DD

4 kommenttia:

  1. musta se kultatalo oli vähä fail : D sillee et joo ohan se idealtaa siisti, mut se vaikuttaa just sellaselt et "nyt tehdään jotain tosi upeeta !!1" mut sit se ite tila ei oikee sovellu siihe. sillee liikaa tungettu pienee tilaan ?

    mut oioi pidä kivaa kahden dogin kaa :----DD ! millo tä toine karvapallo kotiutuu ja millo sitä voi tul katsoon ?

    VastaaPoista
  2. Joo en kans hirveesti lämmenny sille uudelle osalle, toi vähän liikaa mieleen ehkä Kampin. Mut hei siel on Greenz! Koskas mennään? :))

    Hahhaa sua sain ainakin höynäytettyä! :DD

    VastaaPoista
  3. ei vittu tajusin ton vast nyt XDXD mä tosiaa jo sillee yrittämäs nukkuu ja yhtäkkii päähä valuu "et ei hetkinen ...." oikeest mä tyyliin puhuin täst jo mun äidilki tänää ? aaaaaa oon huono enk pääs tän yli.

    VastaaPoista
  4. :D kerranki siis onnistuin aprillipilassa! hyvä minä!

    VastaaPoista