1.8.2012

Reissaajan ratkaisu

Oon tässä kesän aikana tehnyt pieniä reissuja, viimeisimmältä kotiuduin eilen illalla. Ja yllätykseksi tulikin tyhjään kotiin, ja olen tässä yksinään perjantaihin asti. Toisaalta mukavaa saada olla yksin, mutta kyllä on vähän pelottavaa nukkua yksin, kun edelleen joku hiippailija täällä keskustassa öisin pyörii - ei kiva.

No kuitenkin kun näitä reissuja on ollut ja joka kerta kun on se apuamitäotanmukaan-vaihe, eli pakkaaminen, olen harmitellut etten omista mitään kätevää kassia, johon saisi kätevästi muutamankin päivän kamat kasaan. Kangaskassit on kivoja siihen asti että ne painaa tuhat kiloa ja tuntuu että olkapää irtoaa kun sen siihen olalle heilauttaa. Joitakin viikkoja sitten käytiin Julian kanssa pikaisesti ruokakaupassa Tampereentien(?) Prismassa ja silloin näin ratkaisuni: Fjällvären Kånken Mini. Siellä oli kauniissa rivissä niin söpöjä pikku versioita noista Fjällvären Kåken perusrepuista. Kauaa en ehtinyt niitä ihalemaan, mutta ei ole päässeet unohtumaan ne lähinnä vissiin lapsille suunnitellut reput. Eilen ja edellisenä päivänä olisi juurikin repulle ollut käyttöä, koska on äärimmäisen hankalaa (ainakin tälläiselle maakravulle) nousta paattiin tai sieltä pois kun toisessa kädessä täytyy pidellä jumalattoman painavaa kassia. Reppu selässä, molemmat kädet vapaina, vaara tipahtaa mereen on paljon pienempi!

Tämän aamun käytinkin sitten miettiessä että minkä värisenä sellaisen söpön pikku repun haluaisin. Ensin mietin tummansinisen ja tummanpunaisen väliltä, mutta ehdottomaksi suosikiksi nousi heti ensisilmäyksellä Fjällräven Kånken Mini Save The Arctic Fox.


 Sen lisäksi että saisin erittäin kätevän repun pienille matkoille antaisin 10e naalin suojeluun, siitä tuo nimikin. Joo se on valkoinen ja reissuissa yleensä rähjääntyy, eli se ei kauaa ehkä pysyisi puhtaana, mutta se on sitten sen ajan murhe. Ja mietinkin että tää ois oiva synttärilahja toive... ;)

Tänään mennään Julian kanssa metsästämään lierihattua mulle, Rodoksen matkaa varten. Toivottavasti löytyy sopiva, enää tasan viikko matkaan! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti