30.8.2012

I can't lie, You're on My mind stuck inside My head

 

Viimeinen päivä täällä kodissa vetelee viimeisiään. Huomenna täytyy heittää hyvästit tälle kesäkodilleni, nyyh! Tulee ikävä monia asioita... Esim. sitä että kaikki on lähellä; mulla on kymmenen minuutin pyöräily matka töihin, tanssiin pelkästään 5min tai no riippuu liikennevaloista ja tietysti kaikki kaupat on tossa ihan lähellä. Ja tietysti keskustassa asumisen parhaita puolia on, että voit kävellä baarista kotiin :D mut ihan oikeesti elämä on helpompaa kun ei tarvitse miettiä mitään bussiaikatauluja, voi vaan lähteä tai olla lähtemättä milloin huvittaa. En kestä että kohta täytyy alkaa käyttää busseja että pääsee joka paikkaan, siis sitten kun pyöräily kelit on ohi. Ja sitten on toi parvisänky, johon ehdin kiintyä tässä neljän kuukauden aikaan. Kaikki hämmästelee miten olen selvinnyt siellä korkeuksissa, kun siinä ei ole tosiaan kaidetta, tai ainakaan turvallista sellaista. Mutta äh en halua enää nukkua tylsässä tavallisessa sängyssä, ei enää mitään jännitystä :D
Yhtä asiaa ei tule ikävä, ja se on kyllä nämä pesukone-episodit. Tälläkään hetkellä pyykinpesu ei koneella onnistu. Tänään viimein talkkari kävi sitä vähän tutkimassa ja totesi että se saattaa johtua siitä että kylppärin suihkukaivossa on tukos... Maanantaina sitä tullaan korjaamaan.




Mulla on aikamoinen kaaos täällä huoneessani tällä hetkellä, pakkaaminen on _ihan kesken tai kamat on kaikki tossa lattialla leviänä, ja ongelmana on se miten nämä kaikki tavarat (vaatteet) saadaan pakattua jotenkin fiksusti. Luultavasti selvitän ongelman vasta huomenna, en jaksa enää nyt illalla alkaa stressaamaan.




Joo ei voi kyllä sanoa että stressaisin ollenkaan tätä muuttoa (taaskaan), tulin äsken saunasta ja ollaan Emman kanssa tehty mokkapaloja, niitä varmaan kohta ruvetaan Klasun avustuksella syömään. Mukava viimeinen koti-ilta siis meneillään :)




Kuvat on muuten Kreikasta (lisää luvassa mahdollisimman pian!), suuriosa on napattu  ihanasta pikku kylästä nimeltä Lindos.

Nyt jatkan hetken pakkailua ja sitten mokkapaloja! :)

2 kommenttia:

  1. Voi hitto tota pesukonettanne :D

    VastaaPoista
  2. Joo se on kyllä ärsyttävä ongelma, vaikka eipä se enää mun elämään tule vaikuttamaan :)

    VastaaPoista