11.7.2012

Spending week without life.





Siinäpä sekalainen sakki kuvia viime viikolta.

Viime viikko oli mukava, kunnon kesähelteineen ja tuli tehtyä kaikkee kivaa. Kävin mm. lauantaina ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimassa mökillä, oli ihanaa. Vietin perjantai-illan Nooralla sanotaanko että mielenkiintoisessa porukassa :D Torstaina ajoin Julialle kotikotoa meidän romu-autolla (no sillä on ikää enemmän ku mulla, mikä on autolle käsittääkseni paljon), mikä oli siis saavutus sinänsä, koska siinä on helvetin vaikee kytkin ja vaihdekeppi, mut selvisin aika hyvin ottaen huomioon ettei isä oo antanu mun ajaa sillä aikasemmin. Se on ilmesesti pelänny et saan sen hajoamaan entistä enemmän... Julialla tehtiin ihanaa paellaa! Ja keskiviikko-torstai yön vietin tosiaan tuolla porukoilla, sillä sain auringonpistoksen kun makoilin meidän takapihalla vissiin sitten liian kauan ilman mitään pää-suojaa. Se päänsärky oli jotain migreeni luokkaa! Aivan kamalaa. Onneks mulla ei oo migreeniä, en tajua miten ihmiset kestää semmosen pään kanssa. Mä ainakin haluaisin pistää siin vaihees pään vaihtoon. Tiistaina tosiaan näin Meikkua, käytiin kadun toisella puolella olevasta kiinalaisesta hakee safkaa ja mentiin Puolalan-puistoon syömään. Sieltä kiertelemään kauppoja ja ostin shortsit sen kunniaksi että sain työhaastattelun. Työtä en kuitenkaan saanut. Paskat. Mut ne shortsit on tosi kivat, jotain hyvää jos jotain huonoakin. Sunnuntai olikin suursiivous päivä. Tosin vieläkään ei tullut noita mun ikkunoita pestyä, saa tulla jelppii niissä! Palkittiin Emman kanssa itsemme tekemällä daim-mokkapaloja :)

Tää viikko ei oo lähteny ihan samalla tavalla... en tiiä johtuuko se tosta ilmasta vai miksei mikään huvita.
Maanantaina vietin yhden täysin elämättömän päivän sohvan nurkassa lukien kirjaa lähes tulkoon koko päivän. Ja olen tänäänkin viettänyt samankaltaisen päivän, tosin tuijottaen kirjan sijasta sitä Sub:ilta tulevaa Iholla-sarjaa koko päivän. Se on kyllä tosi kiva sarja, suosittelen jos joku ei oo sitä ollenkaan kattonut. Mulla oli hirveet ennakkoluulot mainosten perusteella, mutta jäin ehdottomasti koukkuun! :)
Eilen sentään lähdin vähän ihmisten ilmoille, kun kävin veljen kanssa Skanssissa. Vaihoin viimein sen keltasen rannekellon valkoiseksi ja yritin löytää yhdelle tärkeelle valokuvalle uudet kehykset. Ei löytynyt.

Keksisköhän sitä huomenna jotain järkevää tekemistä? Paistaispa aurinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti