29.7.2012

On the road

Tällä viikolla on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, joten päätin pyhittää sunnuntain (joka muuten ei ollenkaan tunnu sunnuntailta) vain kotona hengailuun, vaikka eipä tässä koko päivää sohvalla olla makoiltu: oli jo pitkään pitänyt imuroida ja hirvittävä kasa vaatteitakin silitettävänä, siihen upposi kevyesti tunti jos toinenkin...

Mutta mitä sitten olenkaan tehnyt? Noo ainakin mini roadtripin Hankoon Julian kanssa, moottoripyöräillyt isän kanssa taas ties missä, jutellut yömyöhään kaikesta ja ei mistään yhden vanhan (onko siitä oikeesti jo melkeen 10 vuotta??) koulukaverin kanssa, pyykännyt kotikotona koska pyykkikone täällä meillä päätti sanoa itsensä irti, ottanut aurinkoa lähipuistossa Emman kanssa ja viettänyt täydellisen kesäpäivän kenenkäs muunkaan kuin äidin kanssa kahdestaan mökillä. Viime yönä tuli myös pohdittua pitkään että miten ulkona vilkkuu koko ajan joku valo. Sitten selvisikin että ne oli salamoita, kun kuulin etäisesti ukkosen jyrinää. Ensi yöksikin on luvattu samanlaista valoshowta, toivottavasti ennuste pitää paikkaansa! :)

Huomenna mun piti nähdä Meikkua pitkästä aikaa kunnolla ja illemmalla mennä kesäteatteriin. Mutta meidän perhe saikin äkillisen kutsun enon mökille. Joten huomis aamuna pakkaan kimpsut ja kampsut ja suuntaan liian monen kesän tauon jälkeen Härjänmaalle! Täytyy toivoa että pääsen joku toinen ilta nauttimaan Peppi Pitkätossusta :)

Nyt voisin hetkeksi palailla keskiviikkoon ja Hankoon. Kuvia on enemmän kuin tarpeeksi, joten jatkan varmaan Hangosta toisessakin postauksessa. enjoy.














Toivottavasti nää kesäiset ilmat jatkuu ensi viikollakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti