23.7.2012

pikkumökki

Niin perus maanantai taas ollut, kohta sekin on jo takana. Meikku ja Jonna kävi vähän onneksi viihdyttämässä :)

Mä palasin tosiaan mökiltä tänne kaupungin sykkeeseen jo perjantai-illaksi ja vietinkin aika mielenkiintoisen illan, johon kuului mm. piknik Samppalinnan teatterin juurella, tarjolla oli rommi-colaa suoraan kannusta ja hyvää salaattia. Teimme myöhemmin Emman kanssa myös yllätys vierailun Camillalle, tuohon vastapäiseen taloon ja lopulta tulimme kotiin saunomaan. Ihan kiva perjantai-ilta siis.

Viikonloppu hurahti ihan liian äkkiä kuten aina. Lauantai meni melkein kokonaan kotikotona, eikä tapahtunut mitään ihmeellistä. Sununtaina taas ostin mekon jota olin viikon kuolaillut, kävin Emman suostuttelemana juomassa kuohuvaa ja syömässä mansikoita jokirannassa Pop Up-ravintolassa ja sieltä palattiin kotiin tekemään Klasun suurella avustuksella mustikkapiirakkaa, josta Emma oli jo niin pitkään haaveillut.

Alla olevat kuvat napsin perjantaina ennen lähtöäni pikkumökistämme ja vilahtaa siellä eräs punakorvakilpparikin :)











Killekin pääsi ulkoilemaan kun oli niin nätti ilma! Se pitää pitää hiekkalaatikossa, sieltä se ei voi karata; viime kesänä se lähti karkuteille pihalta, mutta päivän tai parin etsintöjen jälkeen ihmeen kaupalla mökkinaapurit sen sitten bongas järven rannasta hengailemasta. Kilpikonnat on tosi vikkeliä!

 Mä taidan alkaa nyt taas katsomaan Iholla-sarjaa. Kivaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti