9.6.2012

Valmistujaiset part 1

Noniin nyt vihdoin ja viimein kuvia viime viikon torstailta! Tuntuu että siitä olisi jo ikuisuus. Oli kyllä ihana päivä, vaikka myöhemmin meno lähtikin vähän käsistä...














Tää viikko onkin sitten hurahtanut osaksi töissä ja osaksi kipeänä. Kotona on tullut lähes kaikki vapaa-aika vaan maleksittua. Tosin torstai-illalla Julia aktivisoi mua ja käytiin siinä Kopkolmion entisessä Waynes'sissä syömässä hyvyyksiä ja siitä vielä suunnattiin nopean shoppailureissun jälkeen jokirantaan istuskelemaan ja nauttimaan auringosta. Torstailtakin on hyvä kuvasaldo, mutta pitäisi päästä näistä vanhemmista kuvista ensiksi eroon :) Jokirannassa, sekä laivoissa että kaduilla oli kivasti porukkaa, oli niin nätti ilmakin.

Perjantaina töiden jälkeen Emman kanssa lähdettiin tohon Puolalan-puistoon syömään jäätelöä ja muuten vaan istuksimaan/makoilemaan. Myöhemmin Julia liittyi seuraan ja mä lädinkin siitä sitten yökyläilylle Julian luo. Nyt onkin sitten kesän eka moottoriurheilu (jos sitä nyt siksi voidaan kutsua) taas koettu, kun huristeltiin menemään Julian vaalenpunaisella Bellalla :)) Voivoi ootan vaan että pääsen isän kanssa jonnekkin vähän pidemmälle reissulle taas. Eilis ilta meni muuten mukavasti, käytiin juoksemassa, syötiin ja katottiin Nuori Hannibal-leffa.

Tänään on mm. käyty Julian koirien kanssa agilityradalla. Oon kerran kokeillut sitä Ritan kanssa joskus vuosia sitten ja nyt pääsin juoksuttamaan Kio'a. Julia veti toisella puolella ihan kunnon säännöillä ja tarkasti Hiron kanssa, kun mä vaan juoksin edes takasin sitä rataa ja käskytin Kio'a miten sattui hahhah.

Huominen päivä kuluu mummon 85-synttäreillä. En yhtään tiiä mitä pistän päälle! Voi olla että illasta kerkiän laittamaan vielä ne loput päättärikuvat mutta kattellaan nyt taas... Nyt mä  ainakin lähen nukkumaan, hyvää yötä!




5 kommenttia: