29.10.2012

Viikonlopun kuulumiset



Eilinen oli ihana päivä. Heräsin kylläkin ihan liian aikaisin siihen nähden miten myöhään olin tullut kotiin. Nukuin vain jonkun viisi tuntia, kun kasin-ysin jälkeen en enää saanut unta, oli pientä darraa.. Vietin aamun katsellen pitkästä aikaa Frendejä, siinä vierähti mukavasti muutama tunti. Mietin miten kertatoisensa jälkeen niiden jutut vaan jaksaa naurattaa.

 

Ennen tanssia ehdin käydä pyörähtämässä silakkamarkkinoilla. Oli tosi kiva ryömiä lattialla ja tehdä piruetteja, kun maha oli täynä muikkuja ja muurinpohjalettua... ei enää ikinä!
Sieltä markkinoilta tuli napsittua aika kivoja kuvia aika paljon kun oli niin täydellinen ilma. Viimeinen on kylläkin sitten Kupittaan puistosta. Koko paikka oli pelkkää sumua!

 


Ilta meni Ranskan kielikylvyssä; tekstailtiin Julian kanssa ranskaksi (no okei Julia tekstasi ranskaa ja mä googletranslatea) ja kuuntelin youtubesta Disney musiikkia, tietysti ranskaksi. Suosittelen! Ehkä joku ilta vois kokeilla vaikka italiaksi tai espanjaksi :D



Lauantaikin oli tosi onnistunut. Sain piiitkästä aikaa nukutuksi puoliin päiviin, mikä tekee todella hyvää aina silloin tällöin. "Aamupalalla" luin hyvää kirjaa ja kuuntelin radiosta Ylex'än himotuimmat-lista, tosi hyvä kombinaatio, joka pitää ottaa uusiksi mahdollisesti ensi lauantaina! Koko päivä meni rennoissa meiningeissä ja ennen kuin huomasinkaan niin kello oli jo sen verran että piti alkaa valmistautumaan iltaan.
Mun ja Meikun oli tarkoitus viettää rentoa iltaa hänen luonaan, syödä ja juoda ehkä pari. Mutta kuinkas sitten (taas) kävikään... 
Aikamoiseksi baarikierrokseksihan se venyi. Lopulta kuitenkin päädyimme Klubille Hittoon.
Oli kiva ilta siinä mielessä että pääsi tutustumaan uusiin tyyppeihin, mutta jotenkaan se 'hittomeininki' ei tällä kertaa ihan nappaillut. Hyvässä seurassa aika vaan vierähtää ja niinpä päädyin kotiin vissiinkin puoli neljän aikaan. Menin ihan kellosta sekaisin kun sitä piti kääntään kolmelta tunti taakse päin, niin en ihan totta käsitä mihin aikaan todellisuudessa olin kotona! alkoholin määrällä ei tietenkään ollut mitään osuutta asiaan!


Nytkin tuntuu jo ihan siltä että salkkareiden pitäisi kohta jo alkaa vaikka kello ei edes ole vielä kuusi.
En ihan tajua tätä talviaikaa. Voisiko joku selittää mitä järkeä tässä muka nyt on?

Ei mulla nyt muuta, kivaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. julia, très adorable31. lokakuuta 2012 klo 19.09

    désormais on parle seulement français, oui ? : D <3
    mut yeah feeling you viime sunnuntaist -- ois pitäny ottaa kisa kummal menee huonommi ko mul kaikki kakkukahvit mahas möyrimäs

    VastaaPoista
  2. Oui certainement :D
    Se oli ihan kamala se lattia juttu ku piti mennä pään yli, ei se oo mahdollista kokeilin sitä vielä kotona.

    VastaaPoista