18.10.2012

Tuleva silmäteräni



Tein pienen tilauksen äsken Giganttiin... Oon ainakin nääääin innoissani tästä! Viime perjantaista asti, kiitos Jonnan, iPhone nelonen on ollut mulle lähes pakkomielle. Turussa ei missään ollut myynnissä, joten päätin sitten tilata netistä, vaikka yleiseti tykkään ostaa elektroniikkaa mieluummin ihan silleen että joku asiantuntija selittää mulle ensin tuotteesta ummet ja lammet miksi se kannattaa ostaa ja mitä kaikkea siihen saa yms.

Eilinen ja tää päivä on olleet muutenkin tosi kivoja päiviä pitkästä aikaa. Vaikka toi ilma nyt on mitä on... ihan vaan vähäsen on meinaan harmittanut pyöräillä kotiin sateessa, mutta onneksi ne on olleet aina kotimatkoja, eli ei haittaa miten märäksi kastuu, kun kuitenkin saa heti vaihdettua kuivat vaatteet päälle.

Eilen käytiin porukalla kahvilla Coffee Housessa, Jonnan syntymäpäivän kunniaksi. Oli tosi kivaa kun oikeestaan Emmaa lukuunottamatta kaikki oli mukana, mikä on nykyään aika epätavallista tietysti kun ei olla enään samalla luokalla. Tuolla Coffee Housessa kun oltiin, niin jotenkin tuli sellanen vanha fiilis, koska selkeesti ympärillä olevan porukan keski-ikä oli öö mitä 15vuotta? Mutta se on tosi hyvällä paikalla niin kai siihen siksi sitten tulee mentyä ehkä eniten. 
Ja tosiaan siitä eilisestä kotimatkasta kun lähdin keskustasta, niin katoin että on ihan hyvä ilma, mutta auta armias kun nousin siihen satulan päälle niin eikö vaan taivas revennyt ihan samaan aikaan. Ja sitä sadetta jatkui ihan yhtä lujana kotiin asti... Tulipahan testattua kuinka hyvin toi Diorin meikkivoidekin pysyy naamassa, koska meikit ei olleet lähteneet edes haalistumaan(!) Tänään oli melkein sama tilanne kun lähdin töistä, muttei onneksi ihan niin täysiä sitä vettä tullut kuin eilen.

Tällä hetkellä tuntuu ettei tätä päivää voi pilata mikään, eikä vaan pelkästään ton ihanan ostoksen, vaan myös erään toisen "jutun" takia, mistä pakko myöntää oon myös aika innoissani, vaikkei ehkä pitäisi. Mutta eipä siitä täällä sen enempää..;)
 
Nyt alkaa olla sen verran kova nälkä että täytyy tästä lähteä vissiin ruuanlaittopuuhiin. Kivaa meinasin kirjoittaa keskiviikkoa mutta nythän onkin jo torstai! Päivä senkun paranee heh. Niin siis toivottavasti muillakin on ollut onnistunut torstai :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti