18.3.2012

Keep on walking

Eilen riehaannuin vähän Carlingsissa ja tuli sitten ostettua Nudien Long John pökät. Uusien mustien ihan tavallisten pillien hankinta on ollut mielessä varmaan jo puolisen vuotta, kun noi JC'n perus Crockerssit alkoi olla niin harmaantuneet. Nudien farkuista oonkin haaveillut jo pidempään, erityisesti High Kai-mallista, mutta onhan nääkin aivan ihanat.
Pöksyjen mukana tuli oikeen käyttöohjeet. Mm. ei saa pestä ennenkuin on käyttänyt vähintään kuusi kuukautta päivittäin. Noo ehkä en ihan päivittäin tuu näitä käyttämään. Joka toinen päivä vaan :)



Tää päivä on mennyt kokonaan näissä merkeissä.
Lahden esivalintatehtäviä... takana tuhat luonnosta, en oo tyytyväinen mihinkään lopputulokseen. Toivottavasti saan ees jonkun valmiiksi asti tänään.
Yksi noista tehtävistä on piirtää ensitalven takki muotia. Inspiraationa oon käyttänyt tätä alla olevaa Burberry Prorsumin A/W 2012 näytöstä. Video kestää yli 20 minuuttia, mutta kattokaa ees pätkä jos hiukankin kiinnostaa, mä ainakin rakastuin noihin kellohelmaisiin pitkiin ja lyhyisiin villakangastakkeihin.


Illalla meinaan kattoa Idolsin, tää kausi on yllättävän hyvä! Nyt jatkan noitten väkerrysteni parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti