2.3.2012

2.3









Heti kun maaliskuu alkoi tuntuu että aamut valkeni huomattavasti. Ei oo enää pimiää! Ja päivisin aurinko paistaa.
Enää tää kolme viikkoa koulua. Ihan hullua! Pitäis nyt viikonloppuna/ens viikolla noi jatko-opinnot päättää, opolle on keskustelu tiistaina. Tää viikonloppu menee myös päättötyötä kirjoitellessa. Huomenna käyn sen verran keskustassa että saadaan Julian kanssa kankaat ostettua. Parempi etten osta sitä GG'n neljättä tuottaria vielä, koska sitten en malta tehdä näitä tylsiä kouluhommia. Kiusaus on kyllä kova.
Tein äsken itselleni myös aikataulun, siinä on kyllä pieniä 'mutta'-kohtia, esim. huomasin lukujärjestykseen on vielä viikolle 12 merkattu päättötyön tekemistunteja (12h), mutta meille on annettu lappu jossa sanotaan että päättötyö olisi valmis sitä edeltävällä viikolla. Mitä me tehdään ne 12 tuntia sillä viimeisellä kouluviikolla kysynpähän vaan!

Kohta meen kattoo salkkarit ja sitten Voice of Finlandii. Kivastihan tää perjantai-ilta tässä telkkarii katellessa ja kouluhommissa menee (siis ei yhtään vituta etten oo esim. Kaapelitehtaalla kattomassa erästä nimeltä mainitsematonta bändiä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti