10.10.2012

Ihan mieletön

Tämän kuun Trendissä julkaistiin Ihan mieletön-kyselyn tulokset, joihin itsekkin vastasin silloin joskus kesän alussa. Kysely siis koski rahankäyttöä. Tuolloin kun kyselyyn vatstasin oma rahankäyttöni oli todella tarkkaa ihan siitä syystä että asuin omillani. Tällä hetkellä jos vastaisin kyselyyn vastaisin joihinkin kysymyksiin erilailla, koska nyt kun en joudu elättämään itse itseäni ja silti käyn töissä, niin tuota rahaa menee mukavasti säästöön. Siellä oli esim. kysymys: "Mitä raha sinulle merkitsee". Silloin se merkitsi mulle enemmän kuin koskaan ennen, koska sille oli ihan oikeasti tarvetta, oli pakko maksaa vuokraa ja ostaa omat ruuat, maksaa laskuja.. Rahan käyttö oli jokapäiväistä ja sitä oli vähän, eli mun piti myös oikeasti miettiä miten sen käytin. Nyt se merkitsee mulle ainakin tulevaisuutta: laitan rahaa säästöön ajatellen, että ostan tällä itselleni seuraksi mäyräkoiran, kun asun yksin.

Vitsit miten oonkaan viimepäivinä kaivannut sitä yksinään asumista. Tai eihän mulla ole kokemusta kokonaan yksinasumisesta, mutta kuitenkin. Tää on todella tuskastuttavaa kun täytyy vaan jaksaa odottaa. Viime päivät on muutenkin todella olleet huonoja päiviä sunnuntaista asti. Ehkä tää on nyt sitten jotain syys-synkistelyä (en tykkää sanasta syysmasennus), päätin että annan tämän viikon olla ja vaan synkistellä menemään, mutta ensi viikolla otan viimeistään itseäni niskasta kiinni.

 http://data.whicdn.com/images/39523060/tumblr_maxx095Vzr1ry5yyko1_500_large.gif
 
Yllä olevassa gif-pätkässä, jonka bongasin eilen weheartit'ista, Big bang theoryn Leonard kuvastaa erittäin hyvin tämän hetkisiä tuntemuksiani. Mutta kyllä sohvan pohjalta vielä noustaan, kunhan saan univelat viikonlopun aikana nukuttua pois niin sekin varmaan auttaa jo paljon. Ja se salikorttikin olis varmasti hyvä edistämään parempaa oloa, mutta saas nähä. Tarvitsisin ehkä jonkun joka käskee mut lähtemään sinne salille rehkimään...


Pakko vielä palata tohon Trendin Ihan mieletön-juttuun. Eilen kun lueskelin kyseistä juttua läpi, niin huomasin että yhden kysymyksen vastausten joukkoon oli päätynyt mun oma vastaukseni. Tuntui tosi hassulta että juuri se oma vastaus oli päätynyt painoon asti, kaikista muista vastauksista mun vastaus oli valittu. Okei ei se nyt mikään suuri asia ole, yksi pieni lause, mutta nyt se tuntui ihan mielettömältä, koska on ollut niin surkee ja mitätön olo monta päivää.

Menenkin tästä jatkamaan Trendin lukua, pitkästä aikaa tosi onnistunut numero. 

2 kommenttia: