13.5.2011

Perjantain ärsytys

Siis ei oo totta että se mun eilinen postaus, jota väänsin aika monta tuntia, on nyt sitten kadonnut, kun bloggerilla oli jotain ongelmia! Äh ärsyttää, koska olin siihen niin tyytyväinen.:(

Vietän tosiaan koko viikonlopun kotona, nenä kiinni kirjoissa tai oikeastaan monisteissa, ku meillä ei oo lukuaineista kirjoja. Tosin sunnuntaina on pitkästä aikaa taas treenit luvassa. Jotenkin odotan jo sitä, on niin hassu olo kun en tiistaina päässy tansiin ja viime sunnuntainakaan en ollu harkoissa.
Mut kohta alkaa vissiin se Venäjä-Suomi ottelu niin meen kattoo sitä ja syömään jätskii. Tälläinen rauhallinen perjantai ilta, tai en tiiä, jos pystyn kovin rauhallisesti sitä pelii kattomaan mut kuitenkin:)
Onneks täks viikonlopuks on luvattu sadetta ja ukkosta(?) niin ei ainakaan harmita kun ehdi hirveesti sitten ulkona olemaan.
Olin tänään koulun jälkeen kavereiden kanssa kaupungilla hetkisen ja käytiin kirjakaupassa. Mukaan lähti uusin Elle, nokun se oli niin halpa. Ja tuleepa sitten jotain muutakin luettua tänäviikonloppuna kuin niitä koulu hommia.
Eipä mulla tällä hetkellä muuta. Kivaa perjantai iltaa vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti