30.12.2011

toiseksi viimeinen

Laitan nopeesti kuvat helsingin pieneksi jääneestä ostos-saldosta. Kuvista puuttuu Stockan ostokset; kuivashamppoo ja mini hiuslakka.

Melkeen perustoppi Mangosta. Noi mustat kanttaukset on nahkaa, ja toi kangas on melko läpikuultavaa. Olin pyhästi vannonut etten osta reissulta yhtäkään villatakkia, Mangossa oli eniten vaikeuksia pitää lupaus. Mutta onneksi en hairahtunut, koska mulle ei yksinkertaisesti riitä enää kaappi tila! Ja niin miksi oi miksi Turussa ei ole Mangoa enää?! Ei oo reilua :(
Ainot ostos Zarasta, kuvittelin et oisin ostanu koko paikan tyhjäksi, mut yllättävän vähän siellä oli mitään tosi kiinnostavaa. Tää glitterneule oli tosi hankala kuvattava :D Mut sen pitäis näyttää enemmän kultaselta kuin hopeelta. En oo ihan varma miks ostin sen, mutta kai sille käyttöä tulee. Viimeistään ens jouluna :)
 
 Melkeen unohdin tän iiihanan villapaidan, koska oon pitänyt sitä tänään päällä. Tää oli Carlingssista ja ehdottomasti paras ostos.
  
Tässä vähän sneakapeak'kiä huomisillalle. Korvikset oli löytö Lindexistä, makso 0.80e!! Ei siis hirveesti haittaa jos ei tuu myöhemmin käyttöö. Ja kultapussukka oli jokin päähän pistos One Way'ssä :D
Huomenna Jonna tekee mulle uusvuos kynnet ja täytyy käydä varmaan pikasesti kaupassa ennen iltaa (toivottavasti skumppaa viel löytyy).
Toivotan jo nyt hyvää uutta vuotta koska huomenna ei kerkii. Eli...

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti