6.2.2012

I want more money than a bank can hold

Nyt kuvia kahdelta eri viikonlopulta ja kaksista eri synttäreistä. Tän viikon lauantaina on vielä yhet kemut ja sitten taitaa tää synttärirumba olla hetkeksi ohi :) Ekat kuvat on Klasun synttäreiltä ja tokat (huomaatte kyl kun vaihtuu) Nooran synttäreiltä.

 









Mun viime lauantai päättyi aikalailla tämmöisiin tunnelmiin, lähin Papusta parin margariittakannun jälkeen, hyvissä ajoin kotiin, koska sunnuntaille oltiin Julian kanssa kaavailtu shoppailua. Muutama tunti jaksettiin kaupoissa olla, mitään en kuitenkaan ostanut ja hyvä niin (paitsi että mietinnän alla on molemmilla Carlingsin Dr.Denim'it, ne sai Julian jalat näyttää niin joltain mallin jaloilta ja mä nyt muuten vaan tykkäsin ku oli niin mukavat päällä, ja oli ne ehkä pepusta ihan ookoot ;)) lopuksi vetäydyttiin Robert's Coffeehen teelle plus piirakalle/kakulle ja juteltiin tuhat tuntii kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta :)

Tänään taas koulussa oli niin maanantai kuin voi vain maanantai olla! Jäin kuitenkin koulun jälkeen vielä hommiin ja sain kuin sainkin jotain lähes valmiiksi, huh. Ootan vaan että nää pari viikkoo ois ohi ja alkais loma! Oon laiska enkä mee tanssiin tänään, vaikka viime tunti olikin tosi kiva, mut keskiviikkona teen vierailun Poppingiin ja sit torstaina on nykärii. On kyl vähän huono-omatunto, mut ei vaan jaksa :(

Toivottavasti muilla on alkanut viikko paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti